Daar lig je dan
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg Barbara
02 Februari 2010 | Verenigde Staten, Providence
Ik ben veilig in de states!! jeeeeej!
Vanochtend in de trein met paps en mams dacht ik nog, waar ben ik in gods naam aan begonnen. Waarom doe ik dit eigenlijk? Terug kon ik toch niet meer, dus dan denk ik, stel je niet zo aan, gewoon gaan. Op het moment van gedag zeggen kon ik me wel groot houden. Maar ik moet toegeven dat ik na de paspoort controle toch wel even zoiets had van shit! Pas in het vliegtuig werd ik weer rustig en opgetogen. Het was een mooie vliegdag, als eerste zat ik riant want ik had 3 stoelen voor mij alleen omdat het vliegtuig niet volgeboekt was en het was gewoon heel mooi weer. Wat een uitzichten! zeker boven Canada, wat een sneeuw! Maar wat het aller mooiste is, savonds van New York naar Providence vliegen. Het lijkt wel of het land 1 grote kerstversiering is! Al die lichtjes, echt heel erg cool. Er ontstaan allemaal patronen enzo, nice!. Op Newark heb ik wel super lang moeten wachten, het was zo rustig dat alle controles heel snel gingen. Maar ik moet zeggen, Amerikanen zijn leuk. Je bent zo een praatje aan het maken en ik heb zelfs al 2 visitekaartjes gescoord! 1 man zat naast me in een geweldig "American style diner" (incl mosterd en ketchup flessen en dames in van die gestreepte rozige pakjes met hoofddingetje) waar ik voor m'n gevoel een midnightsnack at maar eigenlijk gewoon om 5 uur aan tafel zat. We aten alletwee alleen en raaktte aan de praat. Hij was op weg naar Vegas, hij had een nieuw soort meubel bedacht en hij moest zaken doen op een meubelbeurs. En de andere man zat naast me bij de gate, en hij zegt; als je een stageplek zoekt bij 1 van de top bedrijven in New York, dan kan ik wel wat voor je regelen. Cool!!
Tijdens de reis werd ik eigenlijk steeds relaxter, en de gedachte 'waar ben ik aan begonnen' verdween als sneeuw voor de zon. Maar de gehele reis verliep zo voorspoedig dat ik bijna niet geloofde dat alles ook echt goed ging! maar toch, het kan, stressloos en vlekkeloos aankomen op plaats van bestemming.
En dan klop je aan bij je nieuwe huis, twee meiden verwelkomen me. Ze hadden me nog niet verwacht dus het was wel gek, maar ze zijn heel erg aardig! Morgen willen ze me een grande tour gaan geven. Super leuk! maar eerst uitslapen. Spannend wat er allemaal komen gaat. Maar ik geniet in ieder geval nu al met volle teugen!
Providence is super mooi!
02 Februari 2010 - 06:05
Laurey!:
RESPECT! Voor jou :) Jij doet dit toch maar gewoon ff! Toppertje ;) Tuurlijk is het even lastig als je moet gaan en je denkt, jeetje wat doe ik...?!? Maar je gaat echt een toffe tijd tegemoet! Met ups and downs, maar dat is bij iedereen, waar je ook bent!
Ga er maar lekker van genieten meisje!
Ben benieuwd naar je volgende verhalen ;)
Succes wijffie!
xXxXx -
02 Februari 2010 - 06:32
Ginger:
Heey bar!!
Je bent er! Whoohoo.... nu even lekker bijkomen en genieten van alles wat op je af komt!
Ben benieuwd naar je eerste foto's en je volgende verhalen!
Kusx gin -
02 Februari 2010 - 07:40
Jeroen En Willeke:
Leuk wat van je te horen en een goed begin is het halve werk zeggen ze, dus dit gaat goedkomen! Geniet ervan en tot blogs.
De buurtjes -
02 Februari 2010 - 08:53
Atse:
Vet cool!
Ben iig blij dat alles goed is gegaan qua reis enz.
Dan heb je toch goed naar je ouders geluisterd, lekker praten met mensen en gelijk connecties opdoen!
Geniet ervan en we kunnen al bijna skypen! -
02 Februari 2010 - 09:44
Annemieke:
Arabrab! Leuk om al zo snel wat van je te horen, ik vroeg me al af hoe het was gegaan.. Anouk gaat mee naar gala van mark:p
xxx -
02 Februari 2010 - 11:54
Anita:
Wat heerlijk dat de reis zo goed verlopen is. Je gaat nu eindelijk het grote avontuur tegemoet. Geniet van alles wat voorbij komt en je zal een met een hoop ervaringen weer terugkomen. Ik vind het heel leuk dat je ons allen laat meedelen in je ervaringen door je uitgebreide reisverslagen......ik kijk nu al uit naar het volgende.
Liefs en groetjes van je oudste nicht.
(doe je voorzichtig ?!?!?!) -
02 Februari 2010 - 12:11
Je Sista!!:
He lief zusje van mij!1
Ben happy te lezen dat het allemaal zo goe dis gegaan..:D
En nu al visitekaartjes scoren..Goed bezig! Je kan zo in de sales ;)
En wilde jou ook nog vertellen dat we een huisje hebben!!!
WHAAAH, eng he!!
31 maart zitten we bij de notaris..!
Dus als je terug bent krijg je ook een tour door ons nieuwe huisje :D..
Meis, heel veeel fun!
En we spreken elkaar!!
KUSSSS -
02 Februari 2010 - 12:25
Marlies:
Hallo Barbara, Wat fijn dat je goed bent aangekomen. Ook leuk dat je gezellige mensen hebt ontmoet, dat maakt de reis ook relaxter.Nu nog wennen aan je nieuwe thuis, maar dat komt wel. Groetjes XXX Marlies -
02 Februari 2010 - 12:26
Loes:
Fin Bar, dat alles goed ging!! En dat gevoel dat je had (van " shit" ), na de paspoort controle, dat ken ik hoor!! :-)
Ik vind Amerikanen ook leuk, inderdaad; zo een praatje!! Nou, ga lekker uitrusten en laat het maar lekker even over je heen komen in het begin!! (niet te veel visitekaartjes verzamelen hoor ;-) We horen wel weer!! XXX -
02 Februari 2010 - 12:35
Emmy:
Lieve schat,
Ik zit nu op school en iedereen leeft mee. Elfried heeft net met me mee gelezen. Fijn dat alles zo goed ging. Lekker genieten nu. Koos heeft wel om je lopen schreeuwen vanmorgen. Ze is nu alleen thuis dus ze zal wel blij zijn als ik thuis kom. Tot hoors, liefs je moedertje -
02 Februari 2010 - 13:01
Anouk:
Arabier! Populair!! Nog aan het uitrusten? Of al de campus en stad aan t verkenne? Ik ga idd naar USC gala.. Super leuk:D En heb vacantione..:D
KUUUSSSS! -
02 Februari 2010 - 13:05
Sietske:
OH COOL! Wat fijn dat het zo relaxt ging!!
Lege plekken?!?! Ik had zomaar meegekund! Haha Jammer dat ze die plekken niet gratis weggeven.
Searching for tickets.....
KUS! -
02 Februari 2010 - 14:45
Sylvia:
Hai Bar,
Gelukkig goed aangekomen in gestrekte stand, 3 stoelen echt top. Mijn vriendin had nog bij continental gecheckt deze hebben zich inderdaad aan hun woord gehouden en de stoeltjes naast je geblocked. Dit konden ze natuurlijk doen omdat de kist niet vol zat. Nou, vanaf nu klaar voor het avontuur en vooral volop genieten. Gr Syl -
02 Februari 2010 - 15:10
Christel :
Barrie paf, welcome to the States!!! Het gaat een toptijd worden en we gaan allemaal leuke dingen doen, have fun en geniet er van! =D
xxxxxxxxxx -
02 Februari 2010 - 15:33
Elaina:
Hee Bar!!
Je bent aangekomen, zo leuk :D
Veel plezier daar, en ik volg je verhalen!!!
Dikke kus x -
02 Februari 2010 - 18:43
Esther Hoogendoorn:
Hey lieve nicht, ik vindt het allemaal super om te lezen wat een ongelofelijke mooie en spannende tijd ga je tegemoed, once in a lifetime dus ik zou zeggen laat alles op je af komen en GENIET!!!!
Good luck xxx Esther -
02 Februari 2010 - 19:46
Frits Koppe:
hallo Bar,
Wat ziet je kamer er nog netjes uit, houden er er niets aandoen.
Hier ook slecht weer, maar misschien volgende week iets beter.
Koos was je de hele ochtend aan te zoeken, maar heeft zijn vast plek op de boep in je kamer gevonden. Ik ben blij dat de reis goed is verlopen.
Groetjes van je Pa -
02 Februari 2010 - 19:47
Wim En Janny:
Fijn dat je er bent.
En waarschijnlijk heb je nu lekker geslapen.Dan gaat het nu echt beginnen. Spannend hoor.
Geniet ervan
xxxx wim en janny. -
02 Februari 2010 - 21:34
Wouter Van S:
Hey Barbara,
Wat een leuk verhaal en wat een leuke kamer. Gelijk gepersonaliseerd met foto's, leuk!
En wat typisch dat die Santa sokken nog in de woonkamer hangen :)
Heel veel plezier daar!!
Kus, Wouter
02 Februari 2010 - 21:41
Frankii G:
Goed om te lezen dat je goed bent aan gekomen in de STATES!!
Ziet er wel knus uit je kamertje =)
X -
02 Februari 2010 - 22:04
Gertjan:
Top! Ziet er goed uit!
Heb je al last van een culture shock? :P
Wanneer beginnen je colleges?
Have fun daar!
XG -
03 Februari 2010 - 23:18
Atse:
Oh mij god! Foto's!!!
Ik hang in de 'hall of fame'!