Have a great summer!
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg Barbara
30 Mei 2010 | Verenigde Staten, Providence
Vandaag heb ik de deur van mijn appartement gesloten en de sleutel ingeleverd. Colonial A15 is niet langer mijn huisje meer. De komende maand zal ik van het ene 'thuis' naar het andere 'thuis' gaan. Of eigenlijk is er niet echt een thuis meer, maar je kan het altijd, al is het maar voor een nachtje, je eigen plekje maken. Op het moment heb ik een kamer in Colonial A25, een etage boven mijn oude appartement. Emily (mijn boven buurmeisje) zou het appartement sowieso een week langer huren. En er waren twee kamers vrij. Ik kan dus voor een vriendenprijsje, en zonder me te hoeven haasten, een weekje langer in Providence blijven. Zo hoefde ik vandaag dus niet hals over kop mijn boeltje in mijn koffer te proppen. Op het moment heb ik geen idee hoe ik alles dat van mij is mee ga krijgen naar Nederland. Het wordt een uitdaging. Het inpakken nu is ook nog een beetje lastig omdat ik hier nog niet echt weg ben. Ik leef vanaf vandaag uit mijn koffer, en het maakt het lastig om die koffer dan zo precies in te pakken dat iedere sok er in past. Als je net dat ene shirtje nodig hebt, kan de koffer niet meer dicht.
Maar ik heb er wat op bedacht. 23 juni vlieg ik vanuit Providence airport naar Newark en vandaar naar Amsterdam waar ik 24 juni 's ochtends vroeg zal aankomen. Kortom, voordat ik de US verlaat moet ik toch hier in Providence zijn. Emily blijft de hele zomer in deze stad, ik kan dus het grootste gedeelte van mijn bagage in haar huis opslaan, (in ruil daarvoor help ik met verhuizen), en dan kan ik dus met een aantal spullen, die je gebruikt als je op vakantie bent, rondreizen met mijn kleine koffer en rugzak. Volgens mij moet het dan helemaal goed komen!
Morgen gaan Jeanette (uit Duitsland) en ik bespreken hoe we de Oostkust gaan ontdekken. Ik heb al uitnodigingen gehad van mensen waar ik absoluut langs moet komen. Zo vroeg Nina of ik haar kwam bezoeken in Grotten. En Sarah nodigde mij uit om naar Long Island te komen. Mary zit in New York, en 11 en 12 juni zal Janouke daar ook zijn, grote kans dat ik in dat weekend dus in NY zit. Julian vertelde me dat als ik in Washington zou zijn ik hem even een belletje moest geven. Ook is er een grote groep RISD studenten in Boston te vinden. En als het even kan en op aanraden van zoveel mensen willen Jeanette en ik ook de Niagra Falls wel bezoeken (het liefste de Canadese kant). Hoe wat en wanneer weten we nog niet. Maar ik heb er de volste vertrouwen in dat het helemaal goed komt! Ik heb er ontzettend veel zin in om even niet aan schoolwerk te denken maar gewoon aan wat ik om me heen zie. Met camera gewapend de wereld in trekken. Helemaal Top!
30 Mei 2010 - 05:45
Jeroen En Willeke:
Geniet er lekker van Bar! Voor t weer hoef je nog niet terug te komen, dus maak er een mooie vakantie van! -
30 Mei 2010 - 08:22
Loes:
:-) Helemaal Top!!! -
30 Mei 2010 - 08:30
Fritz:
Het is weer een mooi verhaal Bar. Geniet nu maar van een mooie vakantie. Groetjes. -
30 Mei 2010 - 09:17
Pien:
Heerlijk genieten nu en tegen de tijd dat je weer in NL bent kun je ook mijn huisje zien, hopelijk met meer spullen!(gisteren besloten en gekozen..nu nog wachten op de spullen door levertijd)..maar er maar een fijne maand van en tot gauw..!! KUSSSS -
30 Mei 2010 - 09:57
Laurey:
Hi Bar!!
Wat cool dat je dat allemaal gaat doen nu! Bofkont :)
Heel veel plezier en tot eind juni!
Knuffies -
30 Mei 2010 - 14:19
Emmy:
Leuke dingen doen, lekker vakantie vieren.
dikke kus
mam -
30 Mei 2010 - 18:09
Marlies:
Hallo Barbara.
Wens je nog een gezellige tijd toe.
XXX Marlies -
30 Mei 2010 - 18:09
Marlies:
Hallo Barbara.
Wens je nog een gezellige tijd toe.
XXX Marlies -
31 Mei 2010 - 12:42
Ome Wim, Tante Janny:
Bar, het zit er alweer bijna op voor je.
Wat is het toch snel gegaan.wij hebben genoten van je mooie verhalen. Nu nog even lekker rondtrekken, en dan naar huis.
Geniet ervan.
Dikke kus
31 Mei 2010 - 20:58
Tante Elly:
top barbara ga er lekker tegen aan zo,n kans krijgt haast niemend kan jaloers worden was ik nog maar jong om dat te doen.Heel veel plezier. -
04 Juni 2010 - 15:27
Corrie:
niet te geloven wat vliegt de tijd weer een hoofdstuk afgewerkt en dan nu genieten genieten en nogmaals genieten lieverd. -
11 Juni 2010 - 07:48
Ginger:
Geniet van je vakantie!!!
En ik zie je snel!!
X