Inpakken dan maar
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg Barbara
20 Juni 2010 | Verenigde Staten, Providence
Een paar weken geleden kon ik me met nog geen enkele hersencel voorstellen om naar huis te gaan, maar nu de 23e steeds dichterbij komt begin ik aan het idee te wennen. En er zijn ook steeds meer dingen waar ik echt naar uit kijk. Waar ik twee weken terug nog lang niet klaar was voor vertrek, waar ik het idee had dat ik nog niet alles er uit had gehaald denk ik dat ik er nu wel klaar voor ben. Ik heb een meer dan fantastische tijd gehad. Ik heb een ongelooflijke 'life changing' ervaring gehad. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt, ik heb over mezelf geleerd, ik heb over Amerika geleerd, ik heb over andere geleerd en ik heb over design geleerd maar ik heb misschien nog wel het meeste geleerd over waar ik vandaan kom. Ik bekijk de wereld met een nieuwe blik.
Op het moment ben ik aan het genieten van mijn zomer vakantie. Want als ik thuis kom, ga ik (als alles volgens plan verloopt) een stage lopen. Ik ben vorige week naar New York city geweest waar ik bij Mary heb gelogeerd. Zij loopt stage in NYC en ik heb de stad voor het eerst als een niet-toerist gezien. Het was super! Daarna heb ik met Helen een auto gehuurd en zijn we gaan rijden, onderweg zijn we langs een dorp geweest genaamd Amsterdam. Maar ons doel was de Niagra Falls. Het was heel erg mooi! Ook ben ik even over de grens geweest, ik ben in Canada geweest!
Op de terug weg zijn we in Albany gestopt, de hoofdstad van New York State en de zusterstad van Amsterdam. Ook zijn we naar Saratoga Springs geweest. Janouke volgt hier zomer lessen, en ik heb de campus gezien. Wat een gave school is dat!
Nu ben ik al een paar dagen mentaal afscheid aan het nemen van Providence, gister zijn we naar het strand geweest, we gaan geregeld naar onze favoriete restaurants, later vandaag duiken we een zwembad in en iedere avond is er een feestje. Kortom, genieten hoe je van een Amerikaanse zomer vakantie geniet!
Ik weet zeker dat ik over 3 dagen klaar ben voor een nieuw hoofdstuk in mij leven. Eerst even thuiskomen natuurlijk, maar daarna, op kamers in Utrecht, afstuderen!
24 juni om 7.00 uur 's ochtends land ik op Schiphol. Ik hoop dat ik iedereen gauw zie na thuiskomst! Tot snel!
20 Juni 2010 - 18:09
Loes:
Goeie reis Bar!! En wees welkom in ons midden weer :-))) -
20 Juni 2010 - 18:10
Frits En Emmy:
Lieve Bar,
We vinden het geweldig dat je een mooie periode in Providence hebt meegemaakt en dat nemen ze niet meer van je af. Maar we zijn ook heel gelukkig wanneer je a.s. donderdag weer thuiskomt. Het zal nog best een probleem zijn om al je bagage mee te nemen.
Wij staan elke keer weer verbaast hoe je deze problemen oplost zonder je vader of moeder in de buurt. Lieve schat, tot donderdag, Koos zit al op je te wachten
liefs pap en mam
20 Juni 2010 - 20:47
Maarten:
Hee Bar,
weer terug naar ons kouwe kikkerlandje! Jij staat zeker met een jetlag op de eindexpo ^_^ Nja, je kan op zich nog wel even bijkomen, ik zie je wel verschijnen (= Fijne reis toegewenst! En tot snel!
Maarten. -
20 Juni 2010 - 21:16
Marlies:
Lieve Barbara,
Sterkte met het afscheid en een goede terugreis. Ben blij je dat weer te zien. XXXXX Marlies -
21 Juni 2010 - 06:13
Jeroen En Willeke:
Leuk dat je er straks weer bent! Als jij nu mooi weer meeneemt uit de US, dan kunnen wij hier ook echt van de zomer gaan genieten (en lekker BBQ-en). We zijn erg benieuwd naar de extended version van je avonturen. Goede reis & tot snel, de buurtjes -
21 Juni 2010 - 07:34
SIsta:
heee..lief zusje..daar ben je bijna weer..en vergeet niet dat je meteen aankomt als NL voetbal speelt..meteen leuk om weer eens te zien hoe nationalistisch Nederland kan zijn..hopelijk ben je nog steeds trots op waar je vandaan komt :)..tot gauw! KUSS -
21 Juni 2010 - 21:55
Janny En Wim:
Lieve Bar,
Een fijne vlucht,en wij zien je gauw. -
22 Juni 2010 - 06:21
Charelle:
Girly!!! Sterkte met afscheid nemen en een hele goeie terugreis. Als je in NL niet kunt wennen bel je mij maar. Deze lotgenoot is sinds vorige week ook terug :-( Maar niettemin...Super dat je er weer bent! Tot snel @ een zomerlesje bij Regina!
Smak! -
24 Juni 2010 - 08:09